■掲示板に戻る■ 全部 1- 最新50 ↓最後

Filmowe koszulki na

1 LarryFrism [2025/10/07(Tue) 13:33]
Ostatnio dotarem na poczenie koszulek filmowych, ktre s modne tej jesieni, i musz przyzna, e temat mnie zaciekawi. Z samej czci to tradycyjne wzory, ktre od lat przewijaj si w popkulturze, jak nadruki z Gwiezdnych Wojen” czy herb Hogwartu dla mionikw Harry’ego Pottera. Z nowej nie brakuje i bardziej humorystycznych propozycji, takich jak Bathman” czy zabawny napis Brudny Harry to mj stary”.

Najbardziej wpady mi w oko koszulki z cytatami i memami, na model one does not simply” z Wadcy Piercieni”. Wic taki model, ktry z razu przyciga pomoc i rozwija umiech. Z serii grafiki inspirowane Tarantino czy American Psycho” maj bardziej niebezpieczny, wyrazisty charakter atrakcyjne dla gocia, kto lubi podkrela styl mocnymi akcentami.

Koszulki filmowe z nadrukiem planuj wasny urok, przecie mam poczucie, e cz elementw jest ju kilka oklepana. Kluczem paci si sposb, w jaki je trzymamy. Fajnie patrz w zwizaniu z jeansow kurtk, bluz czy rozpit koszul, bo wtedy nie s tak nachalne, i jeszcze sprawiaj wraenie. Dla mnie najlepiej konsultuj si te bardziej mae, ktre podkrelaj charakter, jednake nie dominuj caej stylizacji.

Ciekaw jestem, jak Wy to rozumiecie nosicie takie koszulki na co dzie lub dajecie je raczej jako dodatek dla fanw konkretnych filmw?

←戻る 全部 ↑先頭
  Name E-Mail

read.php ver2 (2004/1/26)