■掲示板に戻る■ 全部 1- 最新50 ↓最後

Filmowe koszulki na

1 LarryFrism [2025/10/04(Sat) 11:20]
Ostatnio trafiem na zestawienie koszulek filmowych, jakie s modne tej jesieni, rwnie wymagam przyzna, e problem mnie zaciekawi. Z pewnej strony to wspaniae wzory, ktre z lat przewijaj si w popkulturze, jak nadruki z Gwiezdnych Wojen” czy herb Hogwartu dla fanw Harry’ego Pottera. Z nowej nie brakuje i bardziej humorystycznych propozycji, takich jak Bathman” czy zabawny napis Brudny Harry to mj stary”.

Najbardziej wpady mi w oko koszulki z cytatami i memami, na przypadek one does not simply” z Wadcy Piercieni”. Wic taki rodzaj, ktry od razu przyciga opiek i zawiera umiech. Z zmian grafiki inspirowane Tarantino czy American Psycho” posiadaj znacznie mroczny, wyrazisty charakter korzystne dla gocia, kto lubi podkrela styl mocnymi akcentami.

Koszulki filmowe z nadrukiem posiadaj swj urok, tylko jestem dowiadczenie, e stron pocztkw istnieje obecnie kilkoro oklepana. Kluczem umieszcza si sposb, w ktry je przechowujemy. Fajnie wygldaj w wymieszaniu z jeansow kurtk, bluz czy rozpit koszul, bo wic nie s tak nachalne, i potem robi wraenie. Dla mnie doskonale sprawdzaj si te znacznie zoone, ktre prowadz charakter, natomiast nie dominuj caej stylizacji.

Ciekaw jestem, jak Wy to widzicie macie takie koszulki na co dzie czy traktujecie je troch jako dodatek dla fanw konkretnych filmw?

←戻る 全部 ↑先頭
  Name E-Mail

read.php ver2 (2004/1/26)